Zakelijk voip bellen

Alles over voip telefonie voor de zakelijke markt

Wat zijn de voordelen van zakelijk voip bellen

Wat zijn de voordelen van zakelijk voip bellen

Zakelijk internetbellen biedt mogelijkheden en bespaard!

Zakelijk voip bellen is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie zoals ISDN. Gemiddeld 25% maar soms kunt u met VoIP tot 70% besparen op uw telefoonkosten. Bovendien is de kwaliteit van het signaal is ook beter bij VoIP.

Meer mogelijkheden zakelijk voip bellen

Een ander groot voordeel van VoIP is dat er meer dingen mogelijk dan alleen bellen op de traditionele manier. Zo kan je via VoIP beeldtelefonie (video bellen) realiseren en kan je overal waar je internet hebt bellen zoals thuis. Daarnaast worden bij VoIP aansluitingen vaak ook functionaliteiten van een telefooncentrale aangeboden zoals voicemail of doorschakelingen. Meestal gebeurd dit via Hosted VoIP of  Hosted PBX aanbieder.

Integratie van netwerk en telefonie

Kantoor omgevingen met VoIP kunnen volstaan met minder bekabeling omdat de PC en de VoIP telefoon op een poort aangesloten kunnen worden.

Onbeperkt aantal lijnen

Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden met VoIP over één netwerkverbinding is nagenoeg onbeperkt. Dit in tegenstelling tot een analoge verbinding waarbij u in gesprek bent als u aan het bellen bent. Slechts de snelheid (bandbreedte) van de verbinding en het abonnement bij uw VoIP provider beperkt het aantal gesprekken dat u tegelijkertijd kunt voeren met VoIP.